27.6.2017

Karita Tykän blogiarvonta

Karita Tykän blogissa on arvonta. Itse olen kiinnostunut kauneudesta, hyvinvoinnista, liikkumisesta, ravinnosta ja rentoutumisen vaikutuksesta mieleen. Seuraan siksi Karita Tykän blogia Kauneus- ja terveys lehden www-sivuilla. Karita on ollut aiemmin missi ja malli, ja hän on kirjoittanut ruokakirjoja ja on erityisesti vihkiytynyt raakaruokiin. Karitan blogissa on arvonta kesäkuun loppuun. Hän arpoo omia kirjoittamiaan kirjoja, jotka ovat sisällöltään juuri niitä mistä tuossa alussa mainitsin. Kirjojen ulkoasut  ovat niin ihanan visuaaliset upeudet. Itselläni on tuo Sokeriton -kirja hyllyssä keittiössä. Siitä onkin juttua täällä. Kirjan ohjeilla on tullut tehtyä leivonnaisia ja myös suklaata olen itse valmimistanut Karitan ohjeilla. 

kuva lainattu:http://blogit.kauneusjaterveys.fi/rakkaudellakarita



Jos kiinnostuit Karitan kirjoista, niin niitä voit käydä katsomassa täältä verkkokaupasta!  Karita on niin upea nainen, ja hän kyllä tuo omalla instagramin ja -livessä hyviä vinkkejä vaikka lyhyisiin jumppatuokioihin. Hän on itse erittäin notkea ja osaa seisoa jopa päällään, mihin en itse kyllä taivu. Mutta hän on hyvin motivoiva ja saa monet ihmiset liikkumaan! Lisäksi hän tuo esille myös sitä, kuinka tärkeä on välillä myös rentoutua ja ottaa vaikka pala suklaata perjantain kunniaksi. 





1 kommentti:

  1. Blogeista oppii uutta ja hyvää tietoa. Olen kuullut tuosta Sokeriton-kirjasta. Nyt täytyy tutustua siihen ja Karitan sivuihin.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com