16.9.2017

Synttärijuhlat 5 vuotias - Unicorn

Meillä juhlitaan tänään pientä tomeraa viisi-vuotiasta. Hups miten aika on mennyt nopeasti. Täällä ja täällä on ollut juttua 2- ja 3- v synttäreistä. Omat suunnitelmat meni uusiksi, kun olin menossa käymään Habitaren messuilla, mutta lentsu iski pahan kerran ja ääni meni myös. Onneksi messut ovat joka vuosi, ja seuraamissani blogeissa on ollut juttua messuilta. Avotakan huonetila on ollut erikoisen viehättävä, nuorten 4 H-yrittäjien Mööpelin kiva lasten sänky ja tietysti tuo Mujin osasto. 

Synttäreiden teema on Unicorn- eli yksisarvinen heppa; kuinkas muuten. Koristeet ostettiin jo kesällä Amerikasta Wallmartista. Siellä on muuten ihanat valikoimat juhlatarvikkeita! Tyttäreni koristelevat Unicorn- täytekakun, jonka veljeni vaimo on tehnyt. Hänellä on oma pitopalveluyritys, ja tarpeen tullen häneltä saa suvun juhliin herkkuja tilattua. Lahjaksi olemme ostaneet uuden isomman tytön pyöräilykypärän, Babyborn -vaatteita ja kun neito päätti itse leikata hiuksensa, niin hän saa pienen tuubin vaaleanpunaista pesussa lähtevää hiusväriä myös.

5 -v on hyvin ympäristöään seuraava touhupakkaus. Hän rakastaa liikkua, voimistella ja kiipeillä sekä roikkua; siksi uudet harrastukset vievät hänet liikunnallisiin juttuihin kuten Sirkus-kouluun ja lasten jumppaan, Keväällä alkaa sitten uimakoulu. Hyviä lahjaideoita ovat tämän ikäiselle palapelit (50 palan), erilaiset askartelut ja kirjat, pelit, vaatteet (eikä kalleimmasta päästä, kun polvet ovat rikki ja paidat myös).




Mukavaa viikonloppua Sinulle!

18 kommenttia:

  1. Onnea 5-vuotiaalle!
    Samalla lailla näyttää käyvän minulle, että Habitare jää väliin flunssan takia. Minä en siellä kovin usein käy, mutta nyt kalusteostosten alla olisi ollut kiva piipahtaa siellä. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämä flunssa ollut kyllä kiva juttu alkuunkaan,kun itse niin odotin messuja.Onneksi kesällä tuli käytyä asuntomessuilla.

      Poista
  2. Kuulostaa pieneltä tarmonpesältä! Onnea pienelle. Sirkuskoulu on muuten varmaan metka paikka.

    Yhdellä tenavalla oli ihana huoneentaulu: "Always be yourself unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn." Musta se oli aika ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirkuskoulu on kyllä ideana hyvä.Ihana taulu ja teksti!

      Poista
  3. Paljon onnea touhukkaalle 5-vuotiaalle♥.. Mieluinen on monelle pikkuiselle tuo yksisarvinen heppa ♥Suloista juhlapäivää teille kaikille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaikille teille blogiystävät!Juhlapäivä oli ikimuistoinen.

      Poista
  4. Paljon onnea 5-vuotiaalle <3

    VastaaPoista
  5. Ihanat lahjat 5-vuotiaalle, onnea hänelle! ♥

    VastaaPoista
  6. Ihana teema synttäreillä! Onnittelut 5-vuotiaalle!
    Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän kiittää ja oli onnellinen juhlien keskipiste.

      Poista
  7. Viisivuotiaat ovat ihania kuten kaikenkäiset lapset ♥.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tomeria ja hauskat jutut!Hymyilyttää heidän seurassa,se on sitä parhautta.

      Poista
  8. Paljon onnea päivänsankarille. Ihanat lahjat. Minä ennätin Habitaressa käydä, mutta vaikka paljon kehuja messut saivatkin, jostain syystä en kokenut saaneeni messuista kovin paljoa irti. Johtunee toki siitäkin, että menin sunnuntaina iltapäivästä ja esim. Mujin osasto oli jo osittain tyhjää täynnä. Yhden kauniin tarjottimen ostin outlet-myynnistä eli sentään jotain :) Ensi vuonna ei sovi jättää messuja viime tippaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon alle vastasin!Se oli Piñata tuo Angry Birds hahmo,jossa oli karkit sisällä.Tässä teille diy-ideaa.

      Poista
  9. Hän kiittää!Juhlat oli onnistuneet,vaikka välillä ujostutti.Mummi oli tehnyt Angry Birds pään vanhaan lampunvarjostimeen silkkipaperikoristein.Hahmon sisällä oli karkkia.Lapset saivat sitten rikkoa (hienon taideteoksen) kepillä ja sen sisältä tulivat karkit esille.Laitan tänne blogiin siitä kuvaa.Sunnuntai varmaan messujen osalta jo lopuillaan,siksi olisin itsekin pe-la varannut käynnille.Muji kiinnosti myös itseä!

    VastaaPoista
  10. Onnea 5-vuotiaalle! Juhlat olivat varmasti ihanat, hieno teema! Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  11. Onnea 5-vuotiaalle ❤️ Vähän myöhässä, mutta kuitenkin. Mainio tuo Unicorn-teema, tuttu teema täälläkin :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com