3.6.2016

Onnea valmistuville ja lahjoista

Onnea kaikille ammattiin valmistuville! Kummityttöni valmistui tänään kolmen stipendin kera koulusta ammattiin. Olen hänestä niin onnellinen ja ylpeä. Hänen kanssa tässä taannoin laskimme matikkaa pääsykoetta varten agrologi-koulutukseen. Ystäväpiiristäni valmistui myös uuteen ammattiin myös ihana ystäväni lastenhoitoalalle. Lisäksi on tullut muistettua ylioppilasta ruusuadressilla. Laitoin näistä lahjaideoista tänne ideaa ja aikuisen lahjoja olivat erilaiset kauneushoitolan lahjakortit, suklaat ja kuohuviinit ja korut joista erityisesti Lumon on suosikki.

Juhlatamineet on tältä päivää riisuttu yöksi; on aika hetken nauttia kesäillasta. Sytyttelin kynttilöitä ja laitoin tunnelmavalot lasiterassille. Fazerin sininen punaisia marjoja -suklaa ja Festivo- valkoviini on tässä tunnelmassa sopivaa nautintoa. Paola Suhonen on suunnitellut lintuaiheisen ulkoasun viinitölkkiin. Tölkissä lukee, että lintukuvio kuvastaa mielen puhtautta ja Skandinaavisen designin ajatonta yksinkertaisuutta. Tämä luottoviini on ollut itsellä jo suosittu juoma monta kesää. Suosittelen maistamaan!






 Kuplivan kera toivotan oikein ihanaa viikonloppua!


12 kommenttia:

  1. Ihanaa kesäkuuta ja viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Mahtava saavutus Kummitytölläsi, onnea.
    Oi tuo valkoviini maistuisi kyllä, tai no ei ehkä ihan näin aamusta mut vaikka illemmalla sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hienoa,että nuoret saavat ammatin.Se on kuin lottovoitto.Festivo on hyvää,kun pitää kylmässä.

      Poista
  3. Onnea valmistuneelle :)
    Kiitos viinivinkistä. Pidän Rieslingistä, joten voisin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun suosikkilistalla ollut jo useana kesänä tämä viini. Kummityttö oli kyllä niin kaunis juhlapäivänään, että täti oli oikein otettu.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com