27.6.2016

Pauligin Capsulo keitin

Koteihin on myynnissä kahviautomaattilaitteita ja cappucinoja sekä muita erikoiskahveja saa tehtyä kotikeittiössä eikä tarvitse lähteä kahvilaan niitä juomaan. Meidänkin keittiöstä sekä tyttärien myös löytyy nyt Pauligin kahviautomaatit.

Juhannukseksi kävin ostamassa Prismasta Pauligin kapselikahvikoneita meille kotiin ja tytöille omat. Valitsin Pauligin kotimaisuuden vuoksi. Nyt olemme oikein innostuneina tutkineet mitä kaikkea näillä keittimillä saa valmistettua. Ihanien kahvien lisäksi saa erilaista teetä, kaakaota, glögiä ja myös kylmiä juomia. Koneet ovat helpot käyttää ja puhdistaa, jopa minun kahvinkeittotaidoilla saan cappuinot tehtyä. Itse ole ollut aina tee-ihminen, ja nyt olen ihastunut kyllä näihin Pauligin cappucinoihin.

Kahviautomaatti on helppokäyttöinen, myös sen puhdistaminen. Huuhtelutoimintoa sinun pitää käyttää jokaisen kupin jälkeen tai jos teet useamman kupin keralla, niin niiden jälkeen. Nappia vain panamalla saa huuheltua Paulig Capsulokeittimen putket puhtaiksi.  Mitä sitten kahvimakuja on tarjolla tähän Pauligin keittimeen? Kapselaite löytyy joka marketista, mutta sinun pitää olla tarkkana, että muistat oman kahviautomaatti-merkkisi. Joskus olen miettinyt, että oliko se meillä Pauligin vai toisen merkkinen keitin. Kapseleita on hyvin kauppojen valikoimissa.



Tässä on valmistumassa cappuccinoa. Ensin tulee keittimestä kahvi omasta kapselista ja sen jälkeen tulee vaahtoutuva maito ja sitten cappucino on valmis.  Kahvikupilla on myös merkitystä, missä oma cappucinosi maistuu parhaimmalle!


Käytätkö sinä kotona makujuomia?

8 kommenttia:

  1. Minä ostin toukokuussa samoin prismasta Pauligin koneen, mutta sen toisen mallisen :)
    Lapseni kummi on kodinkonemyyjä ja suositteli minulle suoraan sitä, koska halusin koneen, jolla saa myös kaakaota...
    Pääasiassa juon espresoa, mutta kyllä capukin on hyvää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tykännyt,että saa erilaisia juomia.Tällä saa myös kaakaota,teetä ja kylmiä juomia.Tuli muuten mukana kolme pakettia juomia,yksi glögiäkin!

      Poista
  2. Meiltä löytyy vastaava laite. Ja, käytän satunnaisesti. Välillä on kiva tehdä joku erilainen kahvi tai kaakao.:)
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on,ja välillä kiva juoda jotain erilaista.

      Poista
  3. Juu kyllä, ehdottomasti makukaffeja :)

    VastaaPoista
  4. Meillä on Dolce Gusto. Kiva juoda välillä makukahveja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä minäkin. Tahtoo vaan äkkiä loppua yksi paketillinen.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com