3.10.2015

Kiirus viikonloppu

Meillä on myllätty puutarhan puolella. Mansikkamaa on tänään laitettu uusiksi, kun edelliset eivät enää tuottaneet satoa. Sain vanhemmiltani taimia, ja Polka-taimia on laitettu maahan kasvamaan. Laitoin niitä mustaan mansikkakankaaseen leikkaamalla 40 cm:n välein aukot saksilla. Vattupensaat saivat myös uuden paikan ja raparperi. Saapa nähdä mitä ensi kevät tuo tullessaan, nouseeko puutarhasta enään mitään. Pihalta lähti viisi syreeniä myös pois. Nyt on tilaa ja valoa enemmän. Pihasuunnitelma menee välillä uusiksi.

Tänään ehdittiin myös Kärkkäisen sikapäiville. Minulle tulee uusi puhelin kokonaan, kun oma Samsung on nyt ollut huollossa kolme kertaa peräkkäin, eikä vikaa ole saatu korjattua. Uusi Samsung S5 kultaisena versiona on uusi valintani. Pentikiltä ostin tänään lasiterassin Pappelinan paikalle talveksi ihanan sydänaiheisen kynnysmaton. Pentikiltä oli yksi kiva juttu myös huomiseen arvontaan tulossa.

 Joten huomiseen, blogiarvonta tulossa!!!


5 kommenttia:

  1. Ihana kynnysmatto :) Oih ihanaa arvontaa tiedossa siis ;) Täytyypä poiketa blogissasi uudestaan ;) Leppoisaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Oli edullinen hintakin 15€ Pentikillä tarjouksessa. Tykkään myös tästä!

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com