10.9.2015

Valkoinen tv

Eilen kotiutui uusi tv olkkariin Gigantin verkkokaupasta. Tilaus oli perillä alle viikossa. Linja-autokuski auttaessaan telkkua autoon, sanoi, että pitää tv olla pystyasennossa autossa. Hän oli saanut sellaiset ohjeet. Tämä Samsungin Smart -tv on 48 tuumaa ja väriltään valkoinen. Tv:n asennus oli nopea ja blueray-sotin laitettiin usb-kiinnityksellä myös vaivattomasti. Minua viehättää tv:ssä se, että se sointuu myös muuhun sisustukseen; vaikka kyllä myös mustakin on ok. Tv säätää itse kuvan valoisuuden riippuen millainen valaistus on tilassa. Tv:stä voi katsoa Netflixiä, You Tubea ja sen saa kodin langattomaan verkkoon liitettyä myös helposti. Kaukosäädin on myös valkoinen. Kuvanlaatu ei ollut ihan niin hyvä, kuin mihin Samsungin televisioissa olen tottunut. Muuten tämä nyt kooltaan on sopiva sohvan ja lepotuolien etäisyydet huomioiden.


Ikea bestå-hylly, Samsung Smart tv 48´`, Partylite koristeet










Lenkkipolut kutsuvat, aurinko vielä paistaa ja ihmeen lämmin sää on tänään! Torstaiterkuin!

6 kommenttia:

  1. Hieno tv :) Leppoisia tv hetkiä sinne ja mukavaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan otettu, kun se on valkoinen ja vähän erilainen kuin entiset telkkarit.

      Poista
  2. Kiva telkkari :). Meille ostettiin jokunen aika sitten uusi tv, edellinen oli 28" tai 32" ja tämä uusi on peräti 52"' melkoisen kokoinen härveli, nyt odotankin, että esikoinen muuttaa jossai vaihheessa kotoa, että saamme tuon tv:n takkahuoneeseen. Mitta on tuosta ihana katsoa leffoja kun näkee kunnolla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on sitten jo upean suuri tv. Tuohon ei olisi isompi sopinut, tai sitten olisi pitänyt hankkia uusi tv-taso tai osia siihen.

      Poista
  3. Tyylikäs televisio. Käteviä nuo uudet telkkarit kun voi jakaa vaikka kännykän kuvan tai kannettavan kuvan langattomasti telkkariin. Kuvan tarkkuus riippuu paljon myös lähetyksestä. Jos katselee HD lähetystä niin kuva on älyttömän hyvälaatuinen. Onnea uudelle telkulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, pitääpä testata niitä kuvien laittoa langattomasti. Ja toivon mukaan tämä tv kestää, kun edellinen ehti olla puoli vuotta, kun pieni terminaattori heilautti laten tuolilla siihen ja puoli kuvaa oli mustana telkussa:(

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com