10.2.2015

Taulukollaasi

Kun samoja tauluja katselee kauan, niin välillä ne alkavat kyllästyttämään. Room21:sta laitoin tilaukseen House Doctorin uusia tauluja ja mustavalkoraidallisen lelukorin (alkuperäinen tarkoitus pyykkipussi). Uudet taulut ovat nyt seinällä hopeisten kehysten ja printtien tilalla. Tuotteet tulivat muutamassa päivässä; nopea toimitus. Aurinko on vihdoin tullut esiin ja saa myös pölyt esille loistokkaasti. Eilen käytin koko päivän siivousurakkaan, jossa pölyt saivat kyytiä. Kannellinen lelukori vaihtui raidalliseen kangaskoriin. Taulut olivat hinnaltaan 9-18€, Pienellä satsauksella sain mielestäni oikein kivat taulut.



Taulut kannattaa asetella silmän korkeudelle eli n. 160 cm. Yksi vaihtoehto on laittaa samankokoisten taulujen alareunat samalle tasolle. Itse laitoin hyllyt samalle korkeudelle kuin saman seinän lasikaapit. Säilyy näin yhtenäinen linja. Taulukollaasia voi kasvattaa entisestään. Tauluhyllyt ovat myös käteviä, jos haluaa vaihdella usein taulujen paikkaa.



House Doctor on tanskalaisten veljesten perustama yritys, jonka tarkoitus on tuottaa kodin sisustukseen iloa " kodin tohtorin lääkkeen toimesta. Tuotteet ovat kukkarolle ystävällisiä hinnaltaan.Heidän ideologia on, että kaunis koti edistää elämäniloa ja näinhän se on.




4 kommenttia:

  1. Ihastuttavat taulut! Ja tuo pyykkikori on kyllä pakko saada ja just lelupussiksi :)

    VastaaPoista
  2. Lelupussi oli vaan 18e.Hyvin mahtuu tavaraa sisään.

    VastaaPoista
  3. Hyvän näköiset taulut ja kivan näköinen lelukori :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat taulut, lelukori on raikkaan näköinen. Joo tuo aurinko on ihan kiva mutta tosiaan kaikki pölyt näkyy selvästi:)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com