18.1.2015

Kuparia, kultaa ja hopeaa

Joululahjaksi saimme setin mustan ja kuparin värisiä metallisia kynttiläsomisteita. Monissa blogeissa pronssia on ollut pitkin viime syksyä jo esillä, ja nyt sitä väriä löytyy meiltäkin. Olenkohan vähän myöhässä tästä väri-iloittelusta? Kivan tunnelman kynttilän valo heijastaa tuohon kupariin. Kynttilöitä poltellaan täällä joka ilta; odottaen jo päivän pitenemistä hartaasti. Tulevalle keväällä on tiedossa matkoja kauas, joten kevättä pääsen jo haistelemaan ja maistelemaan etuajassa. Kummasti jo keväälle on ideoita terassille suunnitteilla. Jos tänä kesänä saisi laajennettua hiukan terassia lisää. Kotiin sisälle on ideoita työ/makuuhuoneeseen, kunhan pääsen eroon muutamasta huonekalusta siellä.



Tein Partyliten tilauksen sillä silmällä, että keväisiä ihanuuksia vaaleine väreineen tulee sieltä olkkariin ja keittiöön. Niistä sitten lisää, kun saan ne. Kullan heijastus-somistepari löytyi kirpparilta, ja niissä on kauniit hopean ja kullan väritykset; toinen ulkopuolella ja toinen sisäpuolella. Taidan olla myös kynttiläsomistefriikki, mutta välillä osa somisteista odottaa kaapissa niin siten saa kotiin vaihtelua helposti ja näppärästi. Mutta ei muutakuin sunnuntaiheipat!





4 kommenttia:

  1. Hei, olen uusi lukijasi ja klikkasin itseni jäseneksi. Kupari on todella kaunis mustan kera, vaikken omista yhtään kuparikippoa itse:) Sinulla on kivoja juttuja täällä blogissasi ja samat aiheet kiinnostavat. Tervetuloa vastavierailulle Kristallikimaraan, jossa sisustellaan, tehdään käsitöitä ja kokeillaan kosmetiikkaa. Mausteina välillä teini-ikäisten tyttäieni postauksia. http://kristallikimara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva,jos jutuistani tykkäät.Tulen vasta vierailulle ilman muuta!Kupari on meilläkin uusi tuttavuus,toimii sisustuksessa.

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia sinulla täällä, löysin blogiisi sattumalta! :) Jos kiinnostaa, niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
    Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

    VastaaPoista
  4. KIVA,KUN EKSYIT tänne.Käyn vastavierailulla !

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com