6.9.2014

Tarrakelloa,salmiakkikuvioa ja tähtiä seinälle

 Tämä hauska tarrakello tuli vastaan asuntomessuilla Jyväskylässä eräässä kodinhoitohuoneessa. Pieni kiva idea seinälle vähällä vaivalla, vai kuinka?  Art4you:n sivuilta löysin tämän salmiakkikuviotarran (53 cm x 45 cm) jota myydään arkkeina. Värejä löytyy joka lähtöön: keltaista, oranssia, punaista, valkoista..

Messukohteen  samassa talossa oli myös seinään laitetut akryylitähdet, joiden kiinnitys on vain kaksipuoleisella tarralla seinään. Meillä on kiinnitetty aikoinaan pimeässä hohtavia tähtiä kattoon ja seiniin, jossakin huoneessa on niitä vieläkin loistamassa.

Salmiakki
Kuva lainattu: www.art4u.fi




Tämän huoneen raitatapetti oli niin piristävä ja raikas ilmestys, että nappasin siitä kuvan talteen. Turkoosi on sisustuksessa aika ajaton väri. 


LÄMMINTÄ viikonloppua! 


2 kommenttia:

  1. Minä myös bongasin kyseisen tarrakellon, ihastuttava idea :). Kellonviisarit jo olisivat ja olen miettinyt mitä keksisin tuntien paikoille - tässä yksi idea :). Aurinkoa!

    VastaaPoista
  2. Nuo tekstit oli hauskat tuossa kellossa. Ihana päivä ollut tänään, lämmin ja vietettiin päivä tyttärien kanssa kaupungissa.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com