2.4.2014

Kodinhoitohuoneeseen säilytysideaa

Ikean Pluggis-säilytyslaatikot ovat nyt paikallaan kodinhoitohuoneessa. Kahdessa kannellisessa säilytän kankaita ja toisessa käsipyyhkeitä. Yksi ilman kantta oleva oli huiveille, käsineille ja pipoille. Yksi Pluggis on käytössä legojen säilytyspaikkana. Keittiössä on pieni Pluggis oliiviöljyn, balsamicon ja sipulipurkin säilytykspaikkana.
 
 
 

Haaparannan Ikeassa nämä Pluggikset oli tarjouksessa, eli hintaluokka kannellisella oli n.6€ ja kanneton (14 l) n. 7€.

 
 
Olen vaihtanut viherkasveja näihin muovisiin. Nämä ovat Ikean Ananas-ruukuissa olevia "viherkasveja". Hoidoksi riittää vain pölyjen pyyhkiminen.
 
i
 
Tein teepurkista tämmöisen Diy-jutun hakaneuloille. Tässä oli niin näppärä kansi, että ajattelin hyödyntää sen sitten teippaamalla liitutaulutarraa purkin ympärille. Nyt on vähän kuin sävysävyyn Marimekon Räsymatto-kapan kanssa. Keltainen on nyt ihan piristävä väri talven jälkeen:)
 




Nyt ainakin on siistimmässä järjestyksessä  tavarat avohyllyssä. Tähän oli ideana kalustesuunnitelmavaiheessa, että tulee kauniita pyyhkeitä, mutta minusta näin on nyt parempi.

2 kommenttia:

  1. Kivat säilytyslaatikot :) kiitos kun kävit blogissani vierailulla ja laitoit kommenttia:)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun vierailit täällä. Liityin lukijaksesi. Kesän kynnyksellä voisin katsoa noita sun virkkausideoita. Näihin Ikan laatikoihin mahtuu tavarat hyvin, ja ovat ihan kivannäköisiä. Kansi kiinni, niin pysyy siisteys yllä:)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com