6.3.2014

Millaiset astiat keittiöön?

Millaiset astiat keittiöön? Näihin astioihin vain ihastuin mustan ja valkoisen ystävänä: raitaa, ruutua ja pilkkuja löytyy Ikean näistä kevään astioista. Nämä viehätti minua suuresti Ikean reissulla. Mikä näissä astioissa on kätevää, niin niitä voi käyttää myös  yhdistelemällä valkoisten astioiden kanssa   ja miksei myös muun väristen. Tässä on Tickar -nimisiä lautasia (5,99€€ matala lautanen/kpl, 2,50 € leipälautanen ja 3,99€ syvä lautanen).


Kahvi- ja teemukeille on myös aina tilausta. Samaan sarjaan mustaa, valkoista ja raikasta keltaista tarjoilukulhoa ja tee/kahvikuppeja.



Ungdom-muki 4,99€/4 kpl, pirteää keltaista!



Meillä on käytössä tämä Upphetta kahvin/teenkeitin. Se on kätevä, kun teen rouheteetä tai ihan pussiteestä juomaa kahdelle hengelle. Maku on hyvä, kun sopivasti siinä saa teetä hauduttaa. Teestä ei tule liian kitkereää. Meillä mummo muuten teki kahvia tällä laitteella. Tässä alakuvassa se tee hautuu ja teelehdet suurenevat.






Hiihtoloma alkaa olemaan loppusuoralla. Mikäs tässä ollessa, kun ei ole kiire mihinkään. Tänään kävimme siskoni, hänen 10-vuotiaan pojan ja Papusen kanssa kyläreissulla kummipojan perheen luona ihanassa vanhassa rintamamiestalossa. Vanhoissa taloissa on aina niin oma tunnelmansa ja viehätyksensä. Talossa oli sisustuksessa vielä jäljellä alkuperäisiä materiaaleja. Kattolamput olivat retrotyylisiä. Oikein ihana koti nuorella perheellä<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com