22.10.2013

Lontoon kuulumisia

Finnairin suoralla lennolla pyrähdettiin tänne Lontooseen. Sää on ollut pientä sadetta ja n.17 lämmintä.ASumme ihan Paddingtonin aseman lähellä.Täältä kulkeminen keskustaan on helppoa.Metro on ollut käytössä joka päivä,tänään kenties bussilla vaihteeksi.Edeltäkäsin on tilattu liput Mamma Mian musikaaliin,Harry Potterin kulisseja katsomaan,vahakabinettiin ja London Eyeen. Silti joka paikkaan saa jonottaa.

Eilen London Eye oli n.puoli tuntia kestävä ja silmiä hivelevä kokemus illalla Lontoon yllä.28 ihmistä oli lasikapselin sisällä, ISO kaupunki ja upeat valaistukset.

Osa päivästä meni eilen Victoria's Secret:ssä.Uskomaton upea naisten alusasukauppa.Myyjät mittasivat kokosi,sain tietoa millaiselle liivien tjlee näyttää ja istua päällesi.Mukaamme lähti liivit kaikille.Hinnat olivat 40-50£.Housuja sai 3kpl 27£ ja kosmetiikkaa 5kpl 30£.Hajuvedet olivat n.38£/kpl.Tuotteet pakataan paperikasseihin ja vaaleanpunaiseen silkkipaperiin.Kauppa luo mielikuvia,ja naiset saavat tuntea olevansa paratiisissa.Kannattaa käydä!

Tänään suuntana Primark,toinen ostajanparatiisi.Pikapyrähdyksellä tähän kauppaan toissapäivänä päätimme varata aamupäivän shoppailuun.Tuotteita on monessa kerroksessa ja valikoima on valtava.Hinnat ovat halvat:laukku 10£,talvitakki 28£,paitoja 5-10£,juhlakenkiä 10£.Jokapuolella kaupunkia näkee Primarketin paperikasseja.

Syäminen on ravintoloissa edullista.Fish ja Chips annoksia katuravintoloista saa 5£ja ravintolassa 10£.Ruoka ei ole maustettua, mutta hyvää muuten. Tuoretta!Kaupoissa hyvä valikoima erilaisia salaatteja,hedelmäannoksia,wrappeja yms.Kahviloissa trendeinä luomu,ekologisuus,erilaisuus.

Kuvia tulossa,kun palaan kotiin. Nyt menoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com