7.4.2013

Skandinaavisen olohuoneen pinkit väripilkut

Olohuoneessa on kevään aikana ilmestynyt  väriä ja tällä kertaa skandinaaviseen olohuoneeseen on tullut pinkkiä ja tumman harmajaa. Valkoinen Askon sohva tulee nyt hyvin esille, kun sitä reunustaa molemmin puolin kahdet tyynyt. 

Olohuoneen verhoissa on valkoisella pohjalla mustia oksia. Ihastuin kankaaseen kangaskaupassa ja siitä tein nämä kolmen suuren ikkunan paneeliverhot. Kuvassa näkyy tuo puun  kuvio hyvin ikkkunaa vasten. 

Ensi viikonloppuna siskoni pojan vaimolle pidetään baby showerit, johon  tulen tekemään askarteluja tulevalla viikolla. Lisäksi aion suunnitella ohjelmaa baby showereihin. Minusta on kivaa suunnitella ja yllättää hänet tällä baby shower-idealla. 



Tässä kuva skandinaavisen olohuoneen sisustuksesta ja sohvan mallista. Valkoinen rottinkipöytä on hankinta ihan kirpparilta. Paksu ja pehmeä huopa on Jyskin mallistosta. Huovassa on ihana karvamainen pinta ja se on oikein lämmin.


Hurahdin taas näihin uusiin tyynyihin, vaikka tyynyjä taitaa olla jokaisella sisustajalla kaapissa hyvin monia kuoseja ja värejä. Nämä pinkit olivat alennusmyynnissä ja hinta oli hyvin edullinen, joten tarjousta ei voinut ohittaa. Tyynyjen materiaali on puuvillaa ja polyesteriä, eikä niihin tartu mitään kiiltävän pintansa vuoksi. Tämä myös plussaa, kun meillä asustelee myös valkoinen kissa.




Mille sinun olohuoneessa näyttää näin kevään kynnyksellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com